– Åpner nettbutikk for å styrke Revehiet

ØNSKER GAMLE OG NYE KUNDER VELKOMMEN: Cathrine Johnsgård og datteren Oda Eriksen driver Revehiet i Storgata 94.

ØNSKER GAMLE OG NYE KUNDER VELKOMMEN: Cathrine Johnsgård og datteren Oda Eriksen driver Revehiet i Storgata 94. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi skal ikke flytte, men åpner nettbutikk og fortsetter på samme sted, forteller Revehiet-eier Cathrine Johnsgård, som får konkurrenter.

DEL

LILLEHAMMER: – Vi får stadig spørsmål fra folk som tror vi skal legge ned her og flytte bort i den nye butikken, men vi blir her vi alltid har vært og fortsetter som før, forteller innehaver Cathrine Johnsgård til GD.

Forvirringen skyldes at Fjellshop åpner ny butikk i Storgata 70. De skal også selge Fjällräven-klær, slik som Revehiet, som har hatt butikk i Storgata 94 siden 1991. Johnsgård har jobbet der siden 2005, og har eid butikken siden 2010.

– Den andre butikken er en «brandstore» som Fjällräven selv står bak, og skal selge mer enn bare Fjällräven-produkter. Vi har drevet på lenge, har et større sortiment og ønsker gamle og nye kunder velkomne, sier Johnsgård, som håper det fortsatt er liv laga for Revehiet, litt lenger nord i Storgata.

Les også: Nå skal hun åpne butikk i Storgata

God på service

Johnsgård og datteren Oda Eriksen stiller spørsmål ved hvor lurt det er å starte opp enda en sportsbutikk i Lillehammer, siden markedet er tøft som det er.

– Men vi går på med friskt mot og satser som før på ekstraservice og tilpasser klær folk kjøper her ved behov, sier butikkinnehaveren.

Nylig stemte kundene dem fram til andreplassen da Lillehammer Sentrum Drift delte ut Serviceprisen 2017.

– Jeg hadde ikke vært her så lenge om jeg ikke hadde trivdes. Jeg liker ikke kjøpesenterpreget, men den personlige servicen og nærkontakten med kundene. Blant annet har vi kunder fra mange steder i landet som legger ferieturen innom oss hver sommer.

NETTBUTIKK: Butikksjef Oda Eriksen viser fram inngangssiden til den nye nettbutikken revehiet.no.

NETTBUTIKK: Butikksjef Oda Eriksen viser fram inngangssiden til den nye nettbutikken revehiet.no. Foto:

– Endelig på nett

Noe nytt skjer det også hos Revehiet. Samme dag som konkurrenten åpner, lanserer de nettbutikken revehiet.no.

– Det å ha en nettbutikk tvinger seg fram i dagens samfunn, mener Johnsgård.

Prisene kommer til å være de samme både på nett og i butikk.

– Vi åpner nettbutikk for å styrke Revehiet generelt, forteller butikksjef Oda Eriksen, som har tro på at bedriften skal hevde seg i konkurransen.

Artikkeltags