Det hørtes lang vei at det var motordag i Lillehammer i helga. KNA Lillehammer Motorsport inviterte lørdag til motordag med autoslalom på asfalten der det vanligvis er skiskyttere og andre skiløpere som ferdes. Det var burning på asfalten og musikk fra høyttalere.

Og det var mange som hadde tatt turen, selv om nordavinden blåste fra alle kanter. En av dem som var på plass var Tom Reidar "Parkettmannen" Enger, nå bosatt i Gausdal, og venninna Rosa Maria Martinez fra Barcelona.

- Det det durer, er jeg med! sa en oppgiret Enger. Han hadde sett autoslalom og oppvisningen med rallybiler og bilcrossbiler og syns dette var stor stas:

- Min gud er forbrenningsmotoren!

- Jeg er motosport! Jeg har min gud og det er forbrenningsmotoren. Jeg har ikke noe til overs for dette Tesla-tullet. Det produseres én bil hvert fjerde sekund i Kina, så disse elbilene monner ikke i det hele tatt. Jeg kjørte på Losna isbane i vinter, du må gå og se på filmen min på Youtube. Jeg kjøpte en gammel Laurel som Rosa kjører nå, forteller Enger som roser arrangørene for et bra arrangement.

Godt oppmøte

Mellom autoslalom-omgangene var det oppvisningskjøring med rallybiler, bilcrossbiler, rallycrossbiler og drifting, noe som var populært hos de mange frammøtte, både store og små, og mange tilreisende.

Utstillingen av lekre Corvetter og Lamborghinier og mange andre biler og motorsykler, var det også mange som tydelig satte pris på.

Se bildene:

Bildeserie

Motordag Lillehammer