Gå til sidens hovedinnhold

Motorsyklister aksjonerer mot mobbing

Artikkelen er over 4 år gammel

MC Mot Mobbing er klar for en ny landsomfattende parade søndag den 22. mai.

LILLEHAMMER: I år vil alle fylkene på Østlandet møtes på parkeringen til Norges Varemesse for en felles markering mot mobbing, skriver Lasse Follestad, ansvarlig for aksjonen i Hedmark og Oppland, i en pressemelding.

«Vi venter alt fra 1000 sykler og oppover. Hovedformålet med dette er jo å samle inn penger til arbeidet mot mobbing og sette et fokus på mobbesaken», skriver Follestad.

- Møt opp på Strandtorget

I Oppland vil motorsyklistene møtes på Statoil Strandtorget 22. mai for videre tur mot Lillestrøm med avreise cirka 09.15. Arrangøren oppfordrer alle til å møte opp på Strandtorget denne søndagsmorgenen, slå av en prat og se dem vel av gårde. Turen går via Brøttum, og arrangøren håper så mange som mulig vil stå langs ruta og vinke til dem. Det blir ny stopp på Obs Rudshøgda for å få med alle fra Gjøvik-Toten-området, før turen går til Minnesund, der de skal møte resten fra Hedmark og eventuelle andre som har hengt seg på.

«Er det noe å kjøre for, eller finnes det en unnskyldning for å ta en tur med gode MC-venner, skal det svært lite til før vi møter opp. Og denne saken engasjerer! Det ser vi av oppslutningen og interessen på Facebook, der vi har arrangementene. Uten den muligheten hadde vi nok ikke klart å skape slik interesse», skriver Follestad.

Innsamlede midler fordeles på organisasjoner som driver aktivt mot mobbing.