Slik ser den nye aktivitetsparken ut

GRATIS TRENING: Den nye aktivitetsparken kan fritt benyttes av alle som ønsker det. Da GD var innom var en gutt i ferd med å prøve treningsapparatene.

GRATIS TRENING: Den nye aktivitetsparken kan fritt benyttes av alle som ønsker det. Da GD var innom var en gutt i ferd med å prøve treningsapparatene. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LILLEHAMMER: Søndag 20. august blir det offisiell åpning av Lillehammer aktivitetspark ved Strandpromenaden. Anlegget ligger rett ved siden av skateparken.

Les også: Slik blir aktivitetsparken ved Strandpromenaden

Det 250 m2 store nye utendørsanlegget for gratis trening er et spleiselag mellom Lillehammer kommune, Sparebankstiftelsen og Gjensidigestiftelsen, og er et lavterskel treningstilbud som kan brukes av alle fra utrente til veltrente, der målet er å få inaktive i aktivitet.

Her kan du trene med utsikt til Mjøsa.

Her kan du trene med utsikt til Mjøsa. Foto:

Treningsapparatene er levert av firmaet Kompan, som også har utarbeidet mobilapp med treningsprogram og forklaring på alle apparater og øvelser som kan gjøres på Lillehammer, og i andre treningsparker i landet.

Les også: Bygger utendørs aktivitetspark på Strandpromenaden

Du trenger ikke ha smarttelefon for å bruke parken: Hvert apparat er også utstyrt med forklarende tegninger på øvelsene de kan brukes til.

Artikkeltags