Produksjonen er et samarbeid mellom Litteraturfestivalen og TV-fag-studiet ved Høgskolen i Innlandet.

Fredag

10:00 - 10:45: “Slagside” med Heidi Sævareid og Vilde Kamfjord (forfatter).

Slagside” med Heidi Sævareid og Vilde Kamfjord (forfatter). (utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer).

12:00 - 12:45: “Barnebokbad” med Bobbie Peers.

Barnebokbad” med Bobbie Peers. (Utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer).

 

16:00 - 16:50: “Prosanens potensial” med Rana Dasgupta og Kamila Shamsie.

Torsdag

“Humoristisk og eksistensielt” med Meg Rosoff og Heidi Sævareid.

“Humoristisk og eksistensielt” med Meg Rosoff og Heidi Sævareid (utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer).

“1947” med Elisabeth Åsbrink.

“1947” med Elisabeth Åsbrink (utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer).

 

“Suksess ute, blomstring hjemme?” med Ane Farsethås (kulturredaktør i Morgenbladet), John Freeman (kritiker og redaktør av Freemans Own), Annette Orre (Oslo Literary Agency) og Halldór Gudmundsson (tidligere islandsk forlegger og prosjektleder for Frankfurt 2019). Moderator: Margunn Vikingstad (utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer).

“Suksess ute, blomstring hjemme?”

“Inspirasjon med døden til følge” med Johan Theorin og Eystein Hanssen.

“Inspirasjon med døden til følge” med Johan Theorin og Eystein Hanssen (utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer).

Onsdag

"Mor og far i Goa" med Jerry Pinto og Ivo Figueriredo del 1

"Mor og far i Goa" med Jerry Pinto og Ivo Figueriredo, del 1 av 2. (Utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer)"Mor og far i Goa" med Jerry Pinto og Ivo Figueriredo del 2

"Mor og far i Goa" med Jerry Pinto og Ivo Figueriredo, del 2 av 2. (Utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer)

“Sjón: hovedforedrag” med Sigurjón Birgir Sigurðsson.

“Sjón: hovedforedrag” med Sigurjón Birgir Sigurðsson. (Utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer)

“Knausgård møter Bennet” med Karl Ove Knausgård og Claire-Louise Bennet.

“Knausgård møter Bennet” med Karl Ove Knausgård og Claire-Louise Bennet. (Utdrag fra direktesendingen fra festivalen levert av studenter ved Avdeling for TV-fag på Høyskolen i Lillehammer)