500.000 personer så TV-episodene fra Lom og Skjåk

FRA JOTUNHEIMEN: TV-episodene fra Lom og Skjåk kommuner ble vist på TV-Norge tidligere i høst. Her fra tinderangling i Jotunheimen i et strålende vær.

FRA JOTUNHEIMEN: TV-episodene fra Lom og Skjåk kommuner ble vist på TV-Norge tidligere i høst. Her fra tinderangling i Jotunheimen i et strålende vær. Foto:

Over 500.000 personer så TV-episodene i «71 grader nord» fra Lom og Skjåk kommuner.

DEL

Tirsdag kveld er det sesongfinale for den populære TV-serien som går hver tirsdag på TV-Norge.

To av årets episoder ble spilt inn i den flotte naturen i Lom og Skjåk kommuner. Den ene episoden, episode 6, viste da deltagerne gikk på 2.000-meters rangling i Jotunheimen. Blant annet var deltagerne innom Galdhøpiggen i et strålende vær.

Den andre episoden, episode 7, viste fram deler av Lom og Skjåk kommuner. Da startet deltagerne med å rafte fra Bismo i Skjåk, før de syklet til Lom sentrum der de hadde en rebus de skulle løse, blant annet med å spørre folk i sentrum.

Tallene fra TV-produksjonen viser at 245.000 personer så episode 6 fra Jotunheimen, mens 224.000 personer så epsioden fra Bismo til Lom sentrum. I tillegg kommer det tall fra de som så reprisen eller tok opp episodene på dekoderen.

Tirsdag kveld er det sesongfinale i «71 grader nord» - som vanlig er mål på Nordkapp.


Artikkeltags