35.000 har besøkt Norsk Fjellsenter så langt

Norsk Fjellsenter i Lom har bygde opp ny utstilling helt fra bunnen av til sommeren. Her er rådgiver Thea Grobstok Dalen (t.v) og daglig leder Mai Bakken foran senteret.

Norsk Fjellsenter i Lom har bygde opp ny utstilling helt fra bunnen av til sommeren. Her er rådgiver Thea Grobstok Dalen (t.v) og daglig leder Mai Bakken foran senteret. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Litt bedre besøk enn i fjor, til tross for kortere sesong på Norsk Fjellsenter.

DEL

Fjellsenteret jobbet med ny utstilling, «Bergtatt», fram til åpningen i midten av juni i år. Dermed har de gått glipp av halvannen måned med drift. Men det ser ikke ut til å ha gjort så mye.

– Vi er litt over fjorårets besøkstall nå, og det er vi veldig godt fornøyd med. Nå satser vi på å holde åpent hver dag i vinter. Det har vi ikke gjort før, sier daglig leder Mai Bakken.

10,2 millioner kroner investerte senteret i ny utstilling i år. Det ble eget værrom, hvor du kan føle de fleste værforholdi fjellet på kroppen, brearkeologi med ferske funn, et minivitensenter hvor besøkende kan lære om hvordan naturkreftene har formet landskapet og funn fra mannsgrava fra Læshø, for å nevne noe.

Klima og miljøministeren åpnet utstillingen personlig 16. juni.

Artikkeltags