Førstkommende lørdag kl 13 skjer store ting på Glittersjå Fjellgård. Da skal Ur-trollet avdukes. Dette er verdens tyngste og eldste troll.

Glittersjå Fjellgård har en helt unik beliggenhet i Heidal med praktfullt utsyn mot de seks troll-fjellene i Jotunheimen i horisonten. – I løpet av 17 magiske år har Glittersjå blitt det drømmestedet vi ønsket oss, sier Helge Nordskar, som sammen med kona, Hege Thorson Nordskar, har bygget opp fjellgården til å bli et eventyr for alle som liker levende natur og dyr av mange slag. Her lever skogens konge og de nyfødte elgkalvene i skjønn og naturlig harmoni med menneskene – og til glede for de mange sommergjestene som fra og med 17. juni kan strømme til.

– Denne dagen er litt spesiell for oss, og derfor slipper alle barn som kommer med en troll-hale på seg, gratis inn, sier Helge. – Vi skal nemlig avduke Ur-trollet, og det vil få en sentral plass på Troll-haugen i vårt nye Troll-land.

Troll-haugen omkranses av Bjørneskogen og Hareskogen, og i den gamle tømmerlåven ved tunet skal også det nye Troll-galleriet åpnes. – Hva som er i Troll-galleriet er en overraskelse, men litt røper vi nå. Her bor nemlig Dass-Trollet, sier Helge. Barn, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og alle andre som kommer, kan glede seg over vårt nye eventyr på denne trollets dag på Glittersjå.

Mer om Glittersjå Fjellgård her: https://glittersja.no/

Adresse: Glittersjå Fjellgård, Sjoliveien 2336, 2676 HEIDAL