SMAK FRÅ LOM: – Vi har som målsetjing å skape eit ølspekter med så stor lokal tilknyting som mogleg, seier Ola Gjeilo, Olav Grjotheim, Jens Niemann og Håvard Grjotheim. Dei er i full gang med brygging på Grjotheim. Det er investert 3,3 millionar kroner i Lom bryggeri. Håvard Grjotheim har bygd om fjøs og låve og leiger ut lokale til bryggeriet. Med tida kan det bli pøbb og serveringslokale over bryggeriet. Det er også på gang ein resepsjon for mottak av grupper.

SMAK FRÅ LOM: – Vi har som målsetjing å skape eit ølspekter med så stor lokal tilknyting som mogleg, seier Ola Gjeilo, Olav Grjotheim, Jens Niemann og Håvard Grjotheim. Dei er i full gang med brygging på Grjotheim. Det er investert 3,3 millionar kroner i Lom bryggeri. Håvard Grjotheim har bygd om fjøs og låve og leiger ut lokale til bryggeriet. Med tida kan det bli pøbb og serveringslokale over bryggeriet. Det er også på gang ein resepsjon for mottak av grupper.

– Dette skal bli eit jælma godt øl

Halvtanna år etter at tysk bryggjar vart tilsett, er det snart klart for tapping av dei første flaskene med Lomb-øl.
Publisert
DEL
Halvtanna år etter at tysk bryggjar vart tilsett, er det snart klart for tapping av dei første flaskene med Lomb-øl.

Artikkeltags