KJØKENSJEF: I snart tre år har Hans Marius Sletten Nuvstad frå Sel jobba med å utvikle konseptet restaurant Teatro i Oslo som ligg rett attmed Stortinget. - Det er fort gjort at det blir lange dagar, men eg lærer utruleg mykje. Vi prøver å skape den gode stemninga rundt bordet her, samt servere pizzaer litt utanom det vanlege, sier Sletten Nuvstad. Foto: Knut Storvik

KJØKENSJEF: I snart tre år har Hans Marius Sletten Nuvstad frå Sel jobba med å utvikle konseptet restaurant Teatro i Oslo som ligg rett attmed Stortinget. - Det er fort gjort at det blir lange dagar, men eg lærer utruleg mykje. Vi prøver å skape den gode stemninga rundt bordet her, samt servere pizzaer litt utanom det vanlege, sier Sletten Nuvstad. Foto: Knut Storvik

Pizzasjefen

Hans Marius Sletten Nuvstad (27) frå Sel er kjøkensjef på restaurant Teatro i Oslo. I framtida vil han opne eigen restaurant.
Publisert
DEL
Hans Marius Sletten Nuvstad (27) frå Sel er kjøkensjef på restaurant Teatro i Oslo. I framtida vil han opne eigen restaurant.

Artikkeltags