Slik lager du din egen blogg

GDs sportsjournalist opprettet i vår en blogg på gdpuls.no hvor han skriver om lokalfotballen. Den har hatt stor suksess med og mange følger og kommenterer det han skriver. Dette kan du også gjøre.

GDs sportsjournalist opprettet i vår en blogg på gdpuls.no hvor han skriver om lokalfotballen. Den har hatt stor suksess med og mange følger og kommenterer det han skriver. Dette kan du også gjøre. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Flere har startet blogg på gdpuls.no. Slik gjør du det på få minutter. Helt gratis.

DEL

Gdpuls.no er et nettsted hvor du kan fortelle om det som opptar deg og diskutere. Du kan lage din egen nettside hvor flere kan delta, eksempel legge inn bilder og bidra med tekst, eller du kan lage en såklat blogg hvor det er bare du som skriver og legger ut bilder også kan leserne kommentere på det du skriver.

Og det koster ingen ting.

Første steg er å bli medlem av nettsiden ved å gå inn på www.gdpuls.no .

Klikk på «Logg inn» øverst til venstre. Du trenger et brukernavn og en mobil for å motta passordet. Du mottar passordet på mobilen kun etter få sekunder.

Når du er medlem, klikker du på «Soner» oppe i menylinja helt øverst. Når du klikker på Soner, så velger du «ny sone» som står helt nederst i "rullegardinmenyen".

Fyll inn i tittel etc. i feltene, og på valget «Mal» kan du velge standard, blogg eller kalender.

Standard gir deg best mulighet til å dele bilder, lage avstemminger, vise kalender over ting som skjer og sortere innleggene på siden. Denne passer fint om du vil lage et nettsted for ei forening eller grenda.

Blogg er en mer ren kronologisk opplisting av innleggene nedover siden. Du kan selv velge hvem som skal få se nettsiden.

Når sonen er opprettet, kan du endre utseende og innstillinger ved å klikke på skrutrekkersymbolet i øverste høyere hjørne på siden.

Eksperimenter og lek deg fram! Du kan når som helst slette bloggen din og fjeren den helt fra Origo.

FOR en mer detaljert forklaring, KLIKK HER .

Artikkeltags