Maktmisbruk

Wolfgang Müller skriver om kommende  verdenscuparrangement i Lillehammer. (arkivfoto)

Wolfgang Müller skriver om kommende verdenscuparrangement i Lillehammer. (arkivfoto) Foto:

Av
DEL

leserinnlegg

Det gamle maktmonopolet, rådmannen og Ap, presset i vår gjennom at kommunen/ Olympiaparken skulle ta på seg å arrangere World Cup i desember i år. World Cup 2019 har dermed sugerør direkte i felleskassen. Dette er i strid med kommunestyrets vedtak om å holde arenaselskapet atskilt fra arrangementsdelen.

Siste nytt er nå at hovedmannen (daglig leder) bak felleskassens tap på 23–30 millioner kroner er ansatt i Olympiaparken for å arrangere World Cup! Han er altså ekspert på hvordan man ikke skal arrangere World Cup. Det er nesten vanskelig å fatte at en slik uforstand og maktarroganse er mulig. Nå er det opp til det nye kommunestyret å sette en stopper for galskapen!

Og det stopper ikke der: Jan Tore Meren ble valgt til å utarbeide den famøse rapporten om hvordan sportsarrangementer skulle arrangeres i fremtiden («Meren-rapporten»). I tillegg er han utvalgt til å arbeide for kommunen som headhunter. Hans kvalifikasjoner til begge oppdragene er uklare.

Det nye kommunestyret vil også utvilsomt bidra til å kaste lys over disse underlige disposisjonene fra det gamle maktmonopolets side.

Wolfgang Müller, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags