(Østlendingen): Lørdag kveld bekrefter Innlandet politidistrikt at en mann i 20-årene fra Drammen døde etter trafikkulykken på riksveg 3 i Stor-Elvdal torsdag ettermiddag.

Mannen er den andre som mister livet etter sammenstøtet - en kvinne mistet også livet etter kollisjonen.

Døde lørdag

Fredag ettermiddag bekreftet Innlandet politidistrikt at det var 20 år gamle Marie Myrset Skinnemoen fra Lier utenfor Drammen som hadde omkommet.

Operasjonsleder Dyre Antonsen sier lørdag kveld til NTB at politiet fikk melding om at mannen var død lørdag, men at han ikke vet når mannen døde.

– Mannen var innlagt på Oslo universitetssykehus Ullevål, sier Antonsen.

Nødetatene fikk melding om kollisjonen mellom et vogntog og en personbil i Stor-Elvdal mellom Rasta og Opphus klokken 16.58 torsdag ettermiddag.

Skal gjennomføre avhør

Bortsett fra de to som døde, var det ytterligere to personer som satt i personbilen. Antonsen sier at han ikke vet noe om tilstanden til disse personene.

Politiet skriver i pressemeldingen lørdag kveld at de har gjort alle nødvendige undersøkelser på ulykkesstedet. Videre i etterforskningen skal politiet utføre tekniske undersøkelser av kjøretøy.

Det skal også gjennomføres avhør av de som var innblandet i ulykken.

Ulykke

Ulykken skjedde da en personbil, som var på veg sørover, fikk sleng, snurret rundt og traff et møtende vogntog i fronten.

De tre andre personene i bilen ble av Innlandet politidistrikt innledningsvis betegnet som henholdsvis kritisk, alvorlig og moderat skadet.

Trailersjåføren kom fra ulykken uten alvorlige skader, men ble sendt til legevakt for en sjekk.