Politiet i Innlandet har hatt en natt fylt med en del små hendelser over hele Innlandet, men lillehammerområdet har ifølge operasjonsleder Therese Bylterud vært stedet hvor politiet har hatt mest å gjøre i løpet av denne septembernatta.

– Det har vært en typisk natt til lørdag, med litt småting over hele Innlandet, sier hun.

På Lillehammer måtte en politipatrulje rykke ut til et av byens utesteder, hvor en mann hadde slått seg vrang utenfor et utested.

– Han truet dørvakta ved utestedet, og politiet ble derfor tilkalt, forteller Bylterud.

Når GD snakker med politiet lørdag morgen er ikke saken fullt oppdatert, men det kan virke som om mannen ikke roet seg ned selv om politiet kom til stedet, for mannen blir blant annet anmeldt for å hindre offentlig tjenesteperson.

– Men akkurat hva som har skjedd der, vet jeg ikke, sier Bylterud.

Den lokale mannen i 20-årene anmeldes i tillegg for ordensforstyrrelse, trusler og for ikke å ha oppgitt personalia, opplyser politiet.

Knuste vinduer

Et par timer senere måtte en patrulje rykke ut til en privatadresse i Røyslimoen på Lillehammer, hvor det var knust flere vinduer i en leilighet.

– Vi ble tilkalt etter til stedet etter at noen hørte ruter bli knust, sier Bylterud.

Politiet var i kontakt med flere personer på stedet, men det er ikke kjent hvem som har knust rutene på leiligheten eller hvorfor. Forholdet blir anmeldt, melder politiet.

Sykkeltyveri

Rundt klokka halv tre måtte politiet rykke ut til Øyer, hvor to personer våknet av at det romsterte utenfor vinduet.

– Det var to personer som forsøkte å stjele syklene deres, hvor de prøver å avverge at syklene ble stjålet, forteller Bylterud.

Da politiet kom til stedet, søkte de etter bilen til de to tjuvene, noe som resulterte i funn av bilen og pågripelse på de to mennene som har lokal tilknytning.

– Den ene av de to anmeldes for kjøring i ruset tilstand og uten gyldig førerkort, forteller operasjonslederen.