Marte (22) fra Lesjaskog er klar for Farmen: – Folk tror kanskje jeg ikke er typen til å bli storbonde

Årets 14 Farmen-deltakere er klare, og blant dem er Marte Flobergseter (22) fra Lesjaskog. Hun tror folk kan komme til å dømme henne på utseendet. Men fordommene vil hun motbevise.

DEL

I slutten av september starter den 15. sesongen av TV2s realityserie Farmen. 14 deltakere bor avsondret på en gård, og må leve etter de forutsetningene folk hadde på den tiden.

En av de som har kastet seg ut i utfordringen er Marte Flobergseter. 22-åringen kommer fra Lesjaskog, men bor i Daugstad i Møre og Romsdal hvor hun jobber som lærervikar.

Til Dagbladet forteller Marte at hun har lyst til å bli storbonde allerede første uka.

– Folk tenker kanskje at jeg ikke er typen til det, sier hun Dagbladet.

Hun tenker at folk kanskje vil dømme henne etter utseendet. Men hun understreker at hun har det som skal til for å lede en gruppe. Blant annet jobber hun som frivillig for Røde Kors Hjelpekorps.

– Hvis det finnes folk som ikke liker å jobbe eller er late, så kan det fort oppstå en konflikt. Da er jeg ikke redd for å si fra, sier hun til avisen.


Årets sesong av Farmen utspiller seg på storgården Lundereid i Sannidal utenfor Kragerø. Året er 1919 og det er oppgangstider, velstand og overflod i Norge, noe årets sesong bærer preg av. Eieren av gården, Anna Lundereid, har reist til Paris for å følge kjærligheten, og har overlatt Lundereid til de 14 forpakterne.

Artikkeltags