Mobber på sjefhockeyskøyter?

MOBBING: Jeg mener det ikke er greit at klubbens leder uttaler seg på en måte som mange vil oppfatte som mobbing, skriver Ingar Sletten Kolloen i en kommentar til spillerovergang mellom Lillehammer og Storhamar.

MOBBING: Jeg mener det ikke er greit at klubbens leder uttaler seg på en måte som mange vil oppfatte som mobbing, skriver Ingar Sletten Kolloen i en kommentar til spillerovergang mellom Lillehammer og Storhamar. Foto:

Av
DEL

Leserinnlegg
24. april kunne gd. no fortelle: «Jacob Lundell Noer (22) og Sondre Bjerke (23) vender nesen sørover til rivalen Storhamar. Lillehammers daglige leder raser.»

Men hvem raser Svensrud mot? Jo, to av sine ansatte fordi de har valgt å skifte arbeidsgiver.

Jeg opplever at hans karakteristikk av to unggutter som velger å gå til det han kaller «erkerivalen», Storhamar, dessverre må oppfattes som mobbing. Han mobber dem for ikke å ha «klubbfølelse». Han mobber dem for ikke å ha «stolthet». Han henger dem ut offentlig for å ha gjort noe som hundretusener gjør hvert år, å skifte arbeidsgiver.

Jeg opplever at Svensrud uttrykker holdninger til ansatte og en «hat»-mentalitet til konkurrenter som ikke passer med å lede en bedrift i Norge i 2020, enten man driver med idrett eller noe annet. I en tid da USAs president prøver å rive ned de fleste former for anstendig oppførsel i offentligheten, så er det ekstra viktig at vi minner hverandre om hvordan vi bør opptre i det offentlige rom.

Jeg håper styret i Lillehammer Ishockeyklubb finner grunn til å ta en alvorsprat med daglig leder, Atle Svensrud. Lillehammer Ishockeyklubb har mange viktige funksjoner i lokalsamfunnet. Tusener av barn, unge og voksne følger klubben, aktiviseres, inspireres og engasjeres på ulike vis. Jeg mener det ikke er greit at klubbens leder uttaler seg på en måte som mange vil oppfatte som mobbing.

Det hadde jeg forventet at GDs redaksjon grep tak i og fulgte opp. Det har ikke skjedd, derfor deler jeg disse tankene jeg har gjort meg om denne saken.

Ingar Sletten Kolloen, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags