Gå til sidens hovedinnhold

Terningkast 4Hege bør våge mer

Artikkelen er over 7 år gammel

HEGE ØVERSVEEN You don’t know me Grammofon

Hun er flink, det er ikke det det står på. Men jeg skulle ønske at Hege Øversveen fra Biri våget mer. I stedet kjører hun stort sett safe på sitt nye album.

Som heter «You don’t know me». Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg kjente henne bedre. Jeg kjenner henne likevel godt nok (ikke personlig, men som artist) til at jeg hører at hun er begavet både som tekstforfatter, komponist, sanger og musiker.

Nå kan man unnskylde med at hun er tidlig i karrieren og derfor uferdig. Hun skal selvfølgelig få tid til å utvikle uttrykket sitt. Selv om de tolv sporene (alle engelskspråklige) på albumet er greie nok og for så vidt varierer i rytme, tempo, intensitet og arrangement, var det ingen av melodiene som åpnet ørene eller vekket sansene mine nevneverdig. Etter å ha hørt gjennom én gang, spilte jeg CD-en om igjen et par dager senere for å teste om det var noe jeg ikke hadde fått med meg. Men jeg fant ikke det jeg håpet på da heller. Hva jeg lette etter? Noe som går utpå alle kjekke og flinke unge norske artister som gir ut plater. Hege Øversveen føyer seg stort sett inn i folden med sine ok countrylåter ispedd litt rock og någgå attåt. Du må vekke oppsikt, Hege.

Ingen av melodiene åpnet ørene eller vekket sansene mine nevneverdig.

Kommentarer til denne saken