Lillehamring Vetle Skjærvik har i tre sesonger spilt for HamKam. Mot slutten av desember ble det kjent at LSK var interessert i 22-åringen, og klubbene har forhandlet lenge for å få på plass overgangen.

I dag er Skjærvik på plass på Åråsen etter at en overgang endelig er i boks.

– Det har tatt tid, men nå er vi mål. Jeg gleder meg veldig. Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av klubben og alt rundt, sier Skjærvik.

Sportssjef Simon Mesfin er svært glad for at en av Eliteseriens mest spennende midtstoppere har signert for LSK.

– Vi startet forhandlingene før jul, og nå er det endelig i orden. Det er vi veldig fornøyd med, sier sportssjef i LSK Simon Mesfin.

Denne tvisten gjør at Skjærvik-overgangen drar ut – dette sier spilleren selv

Det som gjorde overgangen komplisert var at da HamKam hentet 22-åringen tilbød de hans tidligere klubber, Roterud og Lillehammer, videresalgspenger for å sikre seg spilleren. Dette for å slippe å betale solidaritetsmidler og utdanningskompensasjon.

Da et eventuelt salg av Skjærvik ble aktuelt ville HamKam forhandle med de to klubbene for å få ned prosentandelen i de gjeldende avtalene. Disse forhandlingene kom HamKam og de to ungdomsklubbene til en enighet om for kort tid siden.

Skjærvik var på plass på Åråsen mandag for medisinsk sjekk og kontraktsignering. Han hilste også på flere av sine nye lagkamerater.

Kan bli solgt for flere millioner

Hevder HamKam har løst pengetvisten med Lillehammer om Skjærvik – bekrefter utvikling i saken