Nå er det tribunetid

Idrettsfest: Kvitfjell er, sammen med X-games i Hafjell,  først ut i rekken av idrettsfester.ArkivFoto

Idrettsfest: Kvitfjell er, sammen med X-games i Hafjell, først ut i rekken av idrettsfester.ArkivFoto

DEL

gd mener 
I mars har Lillehammer og Gudbrandsdalen alle muligheter til å vise seg sjøl og omverdenen at vi er i stand til å løfte ethvert idrettsarrangement gjennom vår tilstedeværelse og våre heiarop. Vi er ikke ukjente med store arrangementer, men mer konsentrert enn det blir de neste ukene har det vel ikke vært siden OL-dagene.

TIl helga er det verdenscup i alpint i Kvitfjell og X Games i Hafjell. Så kommer verdens beste skihoppere og Raw Air til Lysgårdsbakkene neste mandag, og samtidig starter verdenscuparrangementene i para snowboard og alpint i Hafjell. Vi kan også se fram til de tradisjonsrike Birkebeiner-arrangementene, sluttspilll i ishockey, og ikke minst ei fullproppet NM-uke med blant annet langrenn, hopp, alpint, bob, snowcross, hundekjøring og curling siste uka av måneden.

Det kan sies at dette blir i overkant mye på en gang, og at det skal litt til å trekke nok publikum til alt som skjer. Samtidig er det en fantastisk anledning for alle sportsinteresserte personer i distriktet til å vise langrennsløpere fra Trøndelag og alle andre at Lillehammer og Gudbrandsdal vet å være et godt publikum!

Dette er en fantastisk anledning til å vise at vi vet å være et godt publikum!

At store arrangement legges til oss betyr noe. For arrangørene og arenaene, selvfølgelig, men også for butikker, serverings- og overnattingssteder. Glem heller ikke at vår posisjon som landets kanskje fremste vintersportssted også bygges gjennom alle disse arrangementene.

Uavhengig av diskusjoner rundt kommunal involvering og pengebruk, er det nødvendig at lokalbefolkninga møter opp og gir lyd fra seg når landets og verdens beste utøvere kommer hit. Hvis ikke risikerer vi at andre plasser foretrekkes i framtida. Det vil ingen av oss være tjent med - verken på kort eller lang sikt.Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags