Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du dele dine beste turtips med GDs lesere!

Artikkelen er over 1 år gammel

Det finnes en rekke flotte turmuligheter i GDs distrikt. Nå ønsker vi tips om hvilke små og store fot- og sykkelturer i fjell og natur som våre lesere bør teste i sommer og høst.

Koronapandemien fører til færre utlendinger i naturen vår, mens vi sjøl kanskje har bedre anledning enn tidligere til å utforske mindre og større turer i nærområdet! Vi vet at vi har mange turglade mennesker blant våre lesere. Derfor inviterer vi dere til å dele deres beste turtips med hverandre - og med lesere som kanskje har mindre turerfaring.

Vi ønsker tips til alle slags fot- og sykkelturer i GDs område. Det kan innebære en tur til Galdhøpiggen, over Beseggen eller i Rondane, men det kan også være korte, hyggelige turer noen hundre meter ut i nærmeste skog. Noen turtips vil kanskje innebære overnatting eller matlaging, mens det til andre turer det tipses om holder lenge med litt saft og en kjeks.

Og om du sender oss tips på turer som kanskje ikke er så kjente og vanlige, så hadde det vært ordentlig moro!

Vi ønsker oss en e-post med ditt eller dine turtips. Skriv "Mitt turtips" i emnefeltet, og send e-posten til redaksjonen@gd.no

I e-posten ønsker vi oss følgende:

  • En beskrivelse av turen! Hvor går den fra og til, hva kan du se og oppleve undervegs, hva er det som gjør dette til en så fin tur, hva kreves av utstyr, hvor krevende er den etc.
  • Bilder fra turen! Vi ønsker oss flere bilder fra hver tur vi skal presentere (minst 4-5). Send bilder av startpunkt, målpunkt, spesielle opplevelser undervegs, utsiktspunkt, koselig vann, benker etc. Vi har også et sterkt ønske om at du sender med bilde(r) av deg sjøl og den/de du er på tur med. Ansikter gjør seg i slike saker! Husk å sjekke at de du sender bilde av synes det er greit at bildet/bildene publiseres i GD, og ta for all del med navnene på personene på bildet/bildene.
  • Ditt navn og telefonnummer.

Etter at du har sendt inn ditt turtips kan det hende at en av våre journalister kontakter deg for å få vite litt mer. Sammen håper vi at vi kan lage gode tursaker som kan sende enda flere folk ut på tur i sommer og høst!

Utpå høsten kommer vi til å plukke ut tre av de innsendte bidragene og honorere bidragsyterne med hver sin hengekøye. Send inn, så kan det hende du kan nyte en høsttur mellom to trær!