Nest siste treningskamp før alvoret starter for Lillehammer IK

Lillehammer IK spiller torsdag kveld treningskamp mot Manglerud Star i Kristins Hall.

Lillehammer IK spiller torsdag kveld treningskamp mot Manglerud Star i Kristins Hall. Foto:

Av

Nå starter snart alvoret for Lillehammer IK, og torsdag spilles den nest siste treningskampen. Motstander i Eidsiva Arena er Manglerud Star.

DEL

I generalprøven før seriestart møter de Sparta, også det på hjemmebane. I de to kampene skal den siste finpussen gjøres, før de møter Storhamar i serieåpningen på bortebane neste lørdag.

Seier i tre av fem

Så langt har tre av de fem treningskampene for Lillehammer IK endt med seier. De vant mot Sparta, tyske Fischtown Pinguins, og nettopp torsdagens motstander Manglerud Star.

På grunn av ombygging i hallen blir det bare er mulig å kjøpe billetter på felt F og G mot M/S.

Serieåpningen på hjemmebane skjer mot Grüner fredag 20. september. Det blir en litt spesiell serieåpning siden det vil være en oppfrisket Eidsiva Arena som møter tilskuerne. Ny kube, den beste i landet ifølge L.I.K., og ikke minst nye seter på tribuna står klare.

Black Ice konsert

Klubben har nå offentliggjort at Gausdal-baserte bandet, Black Ice, kommer til å holde konsert før serieåpningen mot Grüner.

- Black Ice spiller kun ACDC-musikk, og kom så sent som i 2018 helt til semifinalen i norske talenter. «Thunderstruck» er – fordi som har sett kamper i Eidsiva Arena de siste årene – en velkjent låt, skriver klubben på sin hjemmeside.

Artikkeltags