Gå til sidens hovedinnhold

Nordseter - uvitenhet eller arroganse ?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


7.april har GD viet grunneierne Dahl, Bjørnstad og Otto Blix Hulbak i Fazenda Utvikling stor spalteplass hvor herrene nærmest sjikanerer og harselerer over hvor dødt og tilbudsløst Nordseter for tiden er. De nevner ikke ett ord om primus motor Anders Friis som energisk har drevet og utviklet Nordseter Fjellpark. I dag Nordseters sentrum med kafè (nybakt frokostbrød kan bestilles) og butikk som har alle basisvarer nødvendig for et greit hytteliv (dessverre ikke øl). Det er påfallende at hans energiske bedrift ignoreres. Det tyder på en underliggende agenda - eller sitter herrene bare bak skrivebordet?

9.april skriver Pål Espolin Johnsen et utmerket innlegg hvor han stiller betimelige og kritiske spørsmål om Fazenda sine planer. Men til min forundring og skuffelse nevner heller ikke han Anders Friis sin energiske tilstedeværelse på Nordseter. Jeg håper det var en forglemmelse fordi Anders fortjener ros - spesielt i diss dager hvor utenlandske skiturister er fullstendig fraværende i utleiehyttene og skillingene ikke klinger i kassen.

Men hvor er GD ? Neppe har de vært på Nordseter.

Egil Otter, Oslo, hytteeier på Nordseter