30 i slåsskamp <br/>etter at jente ble slått

SENKET SEG: Her har freden senket seg over Vikingland på Skeikampen.

SENKET SEG: Her har freden senket seg over Vikingland på Skeikampen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Da en yngre mann skal ha slått til ei jente ved Vikingland på Skeikampen i Gausdal natt til lørdag, bruste «vikingblodet» i mange gjester. Det endte i kaos.

DEL

Politiet i Lillehammer fikk telefon fra serveringsstedet Vikingland ved 02-tiden. Meldingen var krystallklar: Alle slåss mot alle. Det er kaos!

«Vikingoppgjør»

Ifølge stedets leder skal forspillet ha vært at en ung mann slo til ei jente. Det fikk mange andre gjester til å ta slåssnevene opp av lommene - og dermed barket 20-30 gjester sammen i et godt gammeldags vikingoppgjør.

Ifølge politiets operasjonsleder Atle Obstfelder måtte vaktene på Vikingland be politiet om assistanse fordi 20-30 personer barket sammen i et kaotisk slagsmål. Vaktene på stedet maktet ikke å holde styr på slåsskjempene.

Hadde gitt seg

Politiet i Lillehammer dro til stedet, men ved fremkomst hadde kamphandlingene avtatt og de verste nevekjempende vikinger forlatt arenaen.

Vil komme anmeldelser

Ifølge politiet vil det komme anmeldelser i ettertid. Noen av kamphanene er kjente av vaktene på stedet, slik at politiet har navn på noen. Politiet sier at noen av kamphanene er lokale gausdøler.

Sjefen på Vikingland er ellers godt fornøyd med påskens utfall så langt. Han sier det har vært mange gjester og god stemning.

Artikkeltags