André Villa lanserer et av norgeshistoriens største motor og ekstremsportstevner

André Villa inviterer de beste utøverne fra de forskjellige disiplinene til en dristig og innholdsrik konkurranse på Ullevaal Stadion.

André Villa inviterer de beste utøverne fra de forskjellige disiplinene til en dristig og innholdsrik konkurranse på Ullevaal Stadion. Foto:

Av

Lørdag 16. juni 2018 forandres Ullevaal stadion til en ekstremsportarena der en av norgeshistoriens største motor og ekstremsportstevner gjennomføres.

DEL

Arrangementet har fått navnet Ullevaal Xtreme.

Stadion bygges om til en konkurransebane hvor de beste utøverne innen FMX, supercross, sparkesykkel, BMX og snøscootere skal vise fram sine kunstner.

André Villa, en X-Games superstjerne, inviterer de beste utøverne fra de forskjellige disiplinene til en dristig og innholdsrik konkurranse.

– Jeg har vært privilegert nok til å reist verden rundt i 15 år gjennom hundrevis av konkurranser, show og eventer. Spektakulære steder, opplevelser og inntrykk Det er en ære å få lov til å lage en konkurranse av dette kaliber og jeg gleder meg enormt, heter det fra Villa i en pressemelding.

Artikkeltags