Åpner for leie på Svaneredet

TIL LEIE: Nå åpner eierne av Svaneredet for å leie ut stedet etter at det ikke blir solgt.

TIL LEIE: Nå åpner eierne av Svaneredet for å leie ut stedet etter at det ikke blir solgt.

Svaneredet på Vingnes har ligget lenge ute til salgs uten å bli solgt. Nå åpnes det for leie.

DEL

Den idylliske eiendommen ved mjøsbredden på Vingnes i Lillehammer blir ikke solgt, selv om den har vært til salgs over en lengre tid. Etter at de tidligere eierne måtte kaste inn håndkleet med sine visjoner, har Svaneredet ligget ute til salgs med en prisantydning på 6,5 millioner kroner. Prisantydningen var opprinnelig sju millioner kroner, men ble satt ned med 500.000 kroner.

Da GD laget sak på eiendommen i juni i år meldte eiendomsmegler Thomas Heimdal fra om flere lokale var i tenkeboksen om eventuelt kjøp av Svaneredet. Det var både folk lokalt og utenfra som var interessert opplyste Heimdahl. Nå er det altså åpnet for leie, da i hovedsak første etasje som egner seg for serveringsvirksomhet. Andre etasje består av hybler og leiligheter.

- Vi har gjort en liten jsutering, og lagt til at det er mulig å leie. Jeg lurer litt på hvorfor det er så vanskelig å få solgt stedet med den interessen vi opplever. Vi jobber hele tiden med interessenter, men det kan hende at for mange av de som er interessert ser på stedet med hjertet og drømmer seg bort. Det er kanskje vanskelig for de å sette i gang, og for få har en forretningsmessig tankegang, sier Thomas Heimdal, eiendomsmegler fra Einedomsmegler 1.

LES OGSÅ: – Flere er i tenkeboksen om kjøp av Svaneredet

LES OGSÅ: Svaneredet legges ut for salg på nytt

Dagens eier åpner for å skrive leiekontrakt på alt fra 1-10 år, korttidsleie er ikke aktuelt.

Det er et sterkt ønske fra flere av naboene at noe snart skjer med den idylliske eiendommen ved mjøsbredden. På vinteren er det også stor aktivitet, da i hovedsak folk som benytter seg av det gode tilbudet innenfor skøyteaktiviteter på mjøsisen.

Artikkeltags