Gå til sidens hovedinnhold

- Dette må bli tidenes mest spennende TV

Artikkelen er over 11 år gammel

Mari og Erlend måtte gjennom harde prøvelser for å komme gjennom nåløyet, og har store forhåpninger til «71° nord». Kunne du ha tenkt deg å være med?

Mandag kveld ble Mari Wedum (26) fra Øyer og Erlend Rønning (28) fra Lillehammer på fjernsyn valgt ut som to av de tolv deltakerne som skal konkurrere i TV-serien «71° nord».

SI DIN MENING: «Big Brother» og «Robinsonekspedisjonen» satte TV på hodet ved årtusensskiftet. Hva synes du om dagens reality-TV? Si din mening i kommentarfeltet under artikkelen!

- Om bare en brøkdel av de rå utfordringene, nervøsiteten, intrigene og dramaet som vi i gruppa opplevde på tur kommer med på skjermen, da kan jeg ikke skjønne anna enn at det her må bli tidenes mest spennende TV.

Det ler Mari Wedum (26) fra Øyer.

MER REALITY: Lillehammer- jente i ny realityserie

Mandag kveld kunne du se at hun og Erlend Rønning (28) fra Lillehammer ble valgt ut som to av de tolv deltakerne som skal konkurrere i realityfavoritten «71° nord» som vises på TVNorge i høst. Opptakene er for lengst unnagjort. Hvem som vinner til slutt og får bil og pengepremie - ja si det vet kun deltakerne og TV-Norge som vet, inntil hele serien er sendt på TV i høst og vinter.

VISTE STYRKE : Ingen slår Ingen grenser

Nærmere 2.500 personer søkte om å få delta i programmet i år. 38 av søkerne ble samlet til et sisteuttak på Hove i Arendal. Disse ble utsatt for harde prøvelser som svømming i iskald sjø midt på natta.