Disse kvinnene inviterer til middag

ØNSKER VELKOMMEN: Komiteen for Kvinnemiddagen håper arrangementet vil trekke mange interesserte fra næringsliv, akademia og studentmiljøet ved HiL. Fra venstre ses Ingrid Gjerdevik, Silje Dokken Smestadmoen, Athina Veberg og Vibeke Johannessen..

ØNSKER VELKOMMEN: Komiteen for Kvinnemiddagen håper arrangementet vil trekke mange interesserte fra næringsliv, akademia og studentmiljøet ved HiL. Fra venstre ses Ingrid Gjerdevik, Silje Dokken Smestadmoen, Athina Veberg og Vibeke Johannessen.. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Studenter, akademia og næringslivet møtes til Kvinnemiddagen 20. november. Kommer du?

DEL

Det er studentorganisasjonen Start HiL som inviterer til historiens første kvinnemiddag på Lillehammer. Den går av stabelen på Radisson Blu Lillehammer Hotel førstkommende onsdag, og på menyen står nettverksbygging og kvinners nytenkning

– Kvinnemiddagen er en inspirasjonsarena og et møtepunkt for kvinner i næringslivet og akademia og kvinnelige studenter. Det beregnes plass til 400 deltakere, der 300 er reservert for studenter og 100 plasser reservert for næringsliv og akademia, opplyser Ådne Stenberg Vik.

Han er leder for Start HiL som er en frivillig organisasjon som jobber aktivt for å fremme entreprenørskap blant studenter ved Høgskolen i Lillehammer (HiL).

Nytenkning

– Er det behov for en felles arena for kvinner?

– Ja, det mener vi. Start HiL ønsker å tilføre næringslivet noe ved at de får morgendagens ansatte og ansatte i næringslivet interessert i nyskapning og vekst der de er. Arrangementet setter fokus på kvinnens evne til nytenkning, for å fremme nyetableringer, lederskap og innovasjonsprosesser i næringslivet, sier studentene Ingrid Gjerdevik, Silje Dokken Smestadmoen, Athina Veberg og Vibeke Johannessen i arrangementskomiteen for kvinnemiddagen.

Foredrag

Start HiL har sørget for fire foredragsholdere under Kvinnemiddagen som skal ta for seg ulike temaer.

Blant annet Hilde Charlotte Solheim. Hun er direktør for reiseliv og kultur i Hovedorganisasjonen Virke. Hun har tidligere erfaring som journalist i flere av hovedstadsavisene.

Lillehamringen Marit Bye, som er gründer av Marits Event & Reisetjenester, er på plass for å fortelle om sine erfaringer i bransjen.

Annette Haga er Norges nest største moteblogger og gründer. Hun startet nettbutikken Never Naked i fjor, hvor hun er medeier. Haga har tidligere holdt foredrag under E-Handelsdagen, Innovasjonsdagen (Handelshøyskolen BI), Gulltaggen og Bloggcamp.

Heidi Wang er mulighetsagent, sosial entreprenør og daglig leder i Noen AS.Hun har lang erfaring i reiselivsbransjen, og har blant annet vært leder av Kunnskapsparken i Steinkjer og styreverv i Ungt Entreprenørskap.

Artikkeltags