Ny sesong for Stolpejakten: 80 nye stolper og oppstart i mai/juni

Populær aktivitet. I 2018 var det nær 5.000 registrerte deltakere på Stolpejakten.

Populær aktivitet. I 2018 var det nær 5.000 registrerte deltakere på Stolpejakten. Foto:

Herved en gladnyhet til ivrige stolpejegere: Om ikke altfor lenge blir det 80 nye stolper å jakte på i Lillehammer.

DEL

Lillehammer: Det kan trygt fastslås at stolpejaktkomiteen i Lillehammer Orienteringsklubb ikke er av det arbeidssky slaget. Også i år tar de jobben med å sette ut stolper på ulike steder i kommunen, silk at vi kan komme oss ut og bli bedre kjent.

I 2018 var det nær 5.000 registrerte deltakere på Stolpejakten i Lillehammer.

– I tillegg regner vi med at et antall som ikke velger å registrere seg også deltar i jakten. Over 1000 deltakere kommer fra andre deler av landet. Vi mener at Stolpejakten først og fremst er et folkehelseprosjekt, som får både egne innbyggere i aktivitet i byens sentrum og nærområder, i tillegg til å trekke til seg besøkende stolpejegere fra andre steder i landet.

Dette skriver komiteen i sin søknad til Lillehammer kommune om tilskudd. Der opplyses det om at "kick-off" som i fjor vil skje i månedsskiftet mai/juni. Da vil 80 nye stolper være satt ut og nytt stolpejakthefte trykket.

I Lillehammer vil alle skoler og barnehager også i år få gratis karthefter, som mange benytter som aktivitet for sine elever.

Lillehammer kommune ga i 2018 et tilskudd på 15.000 kroner. Bidrag som dette er medvirkende til at tilbudet kan være gratis, heter det i søknaden.

Artikkeltags