Få GDs nyhetsbrev rett i innboksen – og vinn festivalpass til Lillehammer Live

I GDs nyhetsbrev får de ferskeste nyhetene om næringsliv, kultur, sport, blant annet. Prøv - og bli med i trekning om billetter til festivalen Lillehammer Live 7.-8. august

I GDs nyhetsbrev får de ferskeste nyhetene om næringsliv, kultur, sport, blant annet. Prøv - og bli med i trekning om billetter til festivalen Lillehammer Live 7.-8. august

Artikkelen er over 1 år gammel

Hver dag sender vi ut de viktigste sakene fra GD som nyhetsbrev. Meld deg på og hold deg oppdatert på nyhetsbildet i din region.

DEL

Siden i vår har flere hundre lesere fått vårt nyhetsbrev i innboksen hver dag. Nyhetsbrevet er et ekstratilbud til deg som ønsker å få med deg høydepunktene fra GD.

Vi ønsker at flere skal få muligheten til å prøve ut nyhetsbrevet. Du kan registrere deg som mottaker av GD nyhetsbrev ved å trykke her.

Abonnerer du på vårt nyhetsbrev innen fredag 31. august, er du automatisk med i trekningen om fire festivalpass til Lillehammer Live!

Nykommer

– GD er stolt samarbeidspartner med nykommeren Lillehammer Live, og vi vil gjerne dele gode konsertopplevelser med våre trofaste lesere, sier markedssjef Solveig Sigstadstø i GD.

Under festivalen som varer fra 7.–9. september kan du høre artister som DumDum Boys, Vazelina Bilopphøggers, Jaa9 & Onkl P, Eva Weel Skram, Morten Abel og Timbuktu.

Trenger ikke være abonnent

GD nyhetsbrev vil ha både åpne saker for alle, og noen GD+saker som er for alle abonnenter.

Man trenger ikke være abonnent for å motta nyhetsbrevet, det holder med å være registrert som aID-bruker hos GD.

Dersom du kun leser papiravisa i dag, eller ikke har registrert deg på nett, kan du registrere en aID-konto ved å logge inn på våre nettsider. Da vil du også få tilgang til papiravisa på nettbrett, PC og mobil, alle plussartikler, søkbart arkiv og et daglig magasin fra Nettavisen med de beste nasjonale sakene.

Artikkeltags