Vil du vinne en smarthøyttaler? Meld deg på GDs nyhetsbrev Ung og familie

Du kan snakke med smarthøyttaleren, som skal være tilpasset norsk språk, dialekter, humor og kultur. Th.: Eksempel på nyhetsbrev

Du kan snakke med smarthøyttaleren, som skal være tilpasset norsk språk, dialekter, humor og kultur. Th.: Eksempel på nyhetsbrev Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

GD har et nytt nyhetsbrev som sendes ut til yngre lesere, med saker de helst vil lese. Meld deg på, du også, og vær med i trekningen av en Google Home smartøyttaler!

DEL

Siden i vår har flere hundre lesere fått vårt første nyhetsbrev i innboksen hver dag. Nyhetsbrevet er et ekstratilbud til deg som ønsker å få med deg høydepunktene fra GD.

Nå lanserer vi et nytt nyhetsbrev tilpasset lesere under 45 år, med de artiklene som leses mest av denne gruppen.

Vi ønsker at flere skal få muligheten til å prøve ut nyhetsbrevet. Du kan registrere deg som mottaker av GD nyhetsbrev her: Ung og familie

Melder du deg på vårt nyhetsbrev innen 15. november, er du automatisk med i trekningen av den norske versjonen av verdensnyheten innen smarthøyttalere.

Ung og familie

Ønsker du å få artikler som dette rett inn i epost-innboksen din?

Meld deg på vårt nyhetsbrev fra kategorien Ung og familie, og få de beste artiklene samlet.

Klikk her for å melde deg på

Trenger ikke være abonnent

GD nyhetsbrev vil ha både åpne saker for alle, og noen GD+ saker som er for alle abonnenter.

Du trenger ikke være abonnent for å motta nyhetsbrevet, det holder med å være registrert som aID-bruker hos GD.

Dersom du kun leser papiravisa i dag, eller ikke har registrert deg på nett, kan du registrere en aID-konto ved å logge inn på våre nettsider. Da vil du også få tilgang til papiravisa på nettbrett, PC og mobil, alle plussartikler, søkbart arkiv og et daglig magasin fra Nettavisen med de beste nasjonale sakene.

Humoristisk høyttaler?

Google Home er en smart høyttaler man kan snakke til; be den sette på et radioprogram, dempe lyden i 2. etasje, finne ut hvordan været er ute, samt en del andre mer eller mindre praktiske og nyttige ting. Alt skjer gjennom bruk av kunstig intelligens, AI.

Taleassistenten er på norsk, og er utviklet over tid for å sikre at assistenten skal være tilpasset norsk språk, dialekter, humor og kultur.

Artikkeltags