Hun slutter i NRK for å spre informasjon om nasjonalparkene

Rebecca Nedregotten Strand forlater NRK til fordel for distriktets nasjonalparker. Her på oppdrag i Jotunheimen sammen med Dag Indrebø.

Rebecca Nedregotten Strand forlater NRK til fordel for distriktets nasjonalparker. Her på oppdrag i Jotunheimen sammen med Dag Indrebø. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rebecca Nedregotten Strand er ansatt i en prosjektstilling som informasjonsarbeider for Dovrefjell og Rondane-Dovre nasjonalparkstyre.

DEL

Det er Dovrefjell nasjonalparkstyre som på sine egne hjemmesider bekrefter ansettelsen av den 37-årige NRK-programlederen. Hun skal i første omgang ansettes for 2,5 år, og slo over 20 andre søkere i kampen om stillingen.

– Hovedjobben den første tida blir å definere en ny informasjonsstruktur og etter hvert fylle strukturen med innhold. Med godkjenning som besøkssenter nasjonalpark, har vi godt håp om at dette kan bli ei stilling så permanent som det er mulig, skriver nasjonalparkstyret.

Les også: Reinflokk på TV

Nedregotten Strand er kjent i områdene. Hun har gjennom sitt arbeid i NRK blant annet vært involvert i serien "Gjetarar i Jotunheimen" og hun har vært delaktig i produksjonen av "Reinflytting minutt for minutt".

Nedregotten Strand kommer opprinnelig fra Ulsteinvik, men er per nå bosatt i Bergen.

– Vi er etter en grundig runde med søknader og intervju sikre på at hun vil være rett person på rett plass. Vi er glade for interessen og tilliten hun viser ved å forlate en fast jobb i NRK for å ta denne stillinga, skriver nasjonalparkstyret.

Nasjonalparkstyret etterspør i samme åndedrag et småbruk til salgs eller leie, som har utsikt og passe avstand til Hjerkinn.

Les også: Slik kan Nord-Europas største alpinanlegg bli

Artikkeltags