Butikk skaffet seg snøkanon for å skape julestemning

HVITT LAG: Onsdag morgen gikk snøkanonen for fullt i sentrumsgata på Lillehammer for å lage litt ekstra julestemning.

HVITT LAG: Onsdag morgen gikk snøkanonen for fullt i sentrumsgata på Lillehammer for å lage litt ekstra julestemning. Foto:

På Lillehammer gjør det ingenting at det ikke snør eller er snø i julegatene – da er det bare å lage sin egen.

DEL

Det var idyllisk å gå i sentrumsgatene på Lillehammer tidligere i desember da snøen lå hvit og fin. Dessverre kom regnet og varmegradene som førte til glatte gater og at snøen ble borte.

Onsdag morgen tok en av butikkene tak selv og hyret inn en snøkanon for å få juletrærne hvite og legge på et hvitt lag på gata foran butikken.

Det var nylig julegateåpning av gågata i Lillehammer sentrum, og de aller fleste butikkene har pyntet ekstra til jul. Lillehammer har som mål om å bli Norges beste juleby.

– Vi benyttet en snøkanon tidligere for å skape litt ekstra julestemning i juletreskogen på Sigrid Undsets plass. Det er alltid fint med snø, men ingen nødvendighet for å skape julestemning i byen. Sentrum er pyntet til julehøytiden med girlandere, stjerner og lys. Det blir mer julestemning utover desember, og tenk når snøen også kommer. Det er julestemning det!, sier Camilla Solberg Oen fra Lillehammer Sentrum Drift.

LES OGSÅ: – Dette er byens nye selfiespot

LES OGSÅ: Branntomta i Storgata 81: – Håper å starte rivingen i neste uke

LES OGSÅ: Populært utested på Lillehammer lagt ut for salg – eieren flytter hjem til Danmark

LES OGSÅ: Vant pris for årets julebutikk: – Jeg blir veldig rørt, sier Nienke Sierksma Liebe

LES OGSÅ: Se julegateåpningen på Lillehammer

Artikkeltags