Gå til sidens hovedinnhold

Nina og Hanne ventet i ni timer for å oppleve idolet

Artikkelen er over 9 år gammel

Kastet av operataket, men fornøyd med konserten likevel.

Det var kjempebra! Fint vær, men mye folk og litt dårlig organisert.

Det er dommen fra Hanne Evensen fra Gausdal etter å ha overvært Justin Bieber-konserten ved operaen i Oslo sammen med søsteren Nina.

Hovedstaden har stått i Biebers tegn både tirsdag og onsdag. Det var kaos utenfor hotellet der popstjerne bodde på tirsdag, og det var flere tusen ungjenter på operataket mange timer før konserten startet onsdag.

Ifølge politiet var det et sted mellom 4.000 og 5.000 mennesker på operataket, og både en talsmann for Justin Bieber, Røde Kors og politiet frarådet flere ungdommer å forsøke å ta seg opp på operataket.

- Vi har vært ved operaen siden i 13-tida, men ble kastet av taket fordi det var for mye folk der. Men vi fikk da sett Justin Bieber på scenen for det, og så var det satt opp storskjermer rundt, forteller Hanne.

Og den lille halvtimen verdensstjerne spilte, svarte til forventningene.

- Ja, vi er kjempefornøyde. Det var enormt mye hyling blant publikum, og vi har ganske vondt i halsen selv, sier Hanne på vei hjem igjen til Gausdal.

- Justin Bieber varslet at han kom til å komme tilbake til Norge for å spille en skikkelig konsert. Kommer dere til å være der da?

- Det kan vi garantere!

Anslagene for hvor mange som hadde møtt opp på gratiskonserten varierer mellom 15.000 og 25.000.

Selv om konserten fant sted på en scenelekter i vannet ved operataket, var det fans helt bort til begynnelsen av Karl Johans gate nede ved Oslo S.

Politiet ba tidlig onsdag ettermiddag arrangørene om å fremskynde konserten så mye som mulig på grunn av kaoset i Oslo sentrum, men Bieber gikk til slutt på scenen bare 35 minutter før planlagt.

Byrådslederen vil ha Bieber-oppvask

Rammet av Justin-feber