- Knivstukket og sparket

Lillehammer-jenta Janis Maria Wilson etter at hun skal ha blitt overfalt i Oslo.

Lillehammer-jenta Janis Maria Wilson etter at hun skal ha blitt overfalt i Oslo.

Artikkelen er over 7 år gammel

- Jeg ble knivstukket, sparket, rispet i ansiktet og brystet, sier Vargstad-jenta Janis Maria Wilson. Det er andre gangen på kort tid kvinnen skal ha blitt angrepet, først i Tyrkia, så i Oslo.

DEL

Forrige tirsdag ved 21-tida var Janis Maria Wilson fra Vargstad, tidligere deltaker i TV-serien «Charterfeber» og modell, på tur med hunden sin i en park like ved hjemmet på Vika i Oslo.

- Da kom en mann i finlandshette og kniv, og knivstakk meg, rispa meg i ansiktet og brystet, kastet hunden min i bakken og sparket meg.

Wilson sloss for harde livet og klarte å komme seg unna med hunden.

Tør ikke gå ut

Hun er nå utskrevet fra sykehuset, men tør ikke å gå ut.

- Jeg har ikke vært ute siden det skjedde

Politiet etterforsker nå saken.

- Politiet var på stedet med en gang, (jeg og min mor ringte) og jeg er i kontakt med dem.

Angrepet i Tyrkia

Tidligere i oktober skal Vargstad-kvinnen ha blitt slått og kloret av en butikkeier og ekspeditrisen hans i den tyrkiske turistbyen Alanya. Saken ble også blitt omtalt i tyrkiske medier. I nettavisa Dikkat Haber hevdet butikkeieren at det var han som ble angrepet, noe Wilson avviser:

- Da tilskuere som hadde sett opptrinnet ringte politiet, prøvde eieren seg først med at jeg hadde prøvd å stjele plagget. Men politiet trodde selvfølgelig ikke på ham. De så jo at jeg var banket opp, sier den tidligere «Charterfeber»- deltakeren, sa Wilson til Dagbladet i oktober.

Har fått psykolog

Hun vet ikke hva motivet for overfallet kan være, men sliter med angst.

- Jeg fikk psykolog med en gang, så jeg blir tatt hånd om, sier hun.

Hun mener overfallsmannen må ha visst at hun pleide å gå tur akkurat der med sin samboer, fordi overfallet skjedde like etter at samboeren var reist til Egypt.

LES OGSÅ: Lillehammerstudine med pirrende bijobb

Artikkeltags