Gå til sidens hovedinnhold

Kommer hjem til Ungdoms-OL

Artikkelen er over 8 år gammel

Av 180 søkere ble disse valgt.

Organisasjonskomiteen for Ungdoms-OL på Lillehammer har ansatt tre nye hoder.

- Tallknuseren Vegar Strand (29) fra Gjøvik starter 1.juli. Han er tidligere konsulent i PwC, og flytter fra Oslo for å jobbe med økonomistyring og prosjekt.

Håkon Lauvålien (36) er født i Lillehammer, og flytter hjem for å bli leder for Kultur- og Læringsprogrammet i Ungdoms-OL. Håkon kommer fra eventbyrået Gyro i Oslo. Han starter i jobben 1.september.

Fra Canada kommer OL-organisatoren Matthew Jackson (40). Han tar med seg kone og barn over dammen når han starter nok et olympisk kapittel i sitt yrkesliv. Matthew har 18 års erfaring fra å jobbe med Olympiske organisasjonskomiteer, og vil ha ansvaret for alle logistikkoperasjoner i Ungdoms-OL. Han starter 1. september, skriver organisasjonen i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for å få våre tre nye medarbeidere på plass. Vi hadde 180 søkere til våre tre stillinger, og vi gleder oss til å bli flere på OL-laget. Både Vegar Strand og Håkon Lauvålien vender nesen hjem til Innlandet, samt at vi får den erfarne OL-makeren Matthew Jackson hit fra Canada. Alle tre tar med seg familien sin, og vi er glade for at vi tilfører både oss og innlandet verdifull kompetanse med disse ansettelsene, sier administrerende direktør Atle Roll-Matthiesen.

Kommentarer til denne saken