Gå til sidens hovedinnhold

Kongen låner kongeboligen Nordre Jørstad på Maihaugen til Ari Behn og de tre døtrene

Artikkelen er over 4 år gammel

Ari Behn og døtrene skal kose seg på Lillehammer i romjula.

Kongeparet inviterte Ari Behn til å feire julaften sammen med prinsesse Märtha Louise og barna på Kongseteren – i romjula tar Behn de tre døtrene med til Nordre Jørstad gård på Maihaugen i Lillehammer, som han har fått låne av kongen. Der blir det trolig ut på ski og andre vinteraktiviteter. Det melder TV2 og den kjente hoffreporteren Kjell Arne Totland.

Totland skriver i sin kongeblogg at det har vært tradisjonsrik julehygge for kongefamilien i de vakre stuene i tømmerslottet på Kongseteren i Voksenkollen. Der hadde dronning Sonja og hennes hjelpere pyntet både ute og inne de siste dagene før jul. På bitte lille julaften pynter hun gjerne det siste juletreet innendørs sammen med barnebarna.

Kong Harald og dronning Sonja deltok første juledag på julegudstjeneste i Holmenkollen kapell i Oslo. Kongen stilte med julenisseslips for anledningen. Også prinsesse Märtha Louise var til stede under gudstjenesten sammen med døtrene Leah Isadora Behn og Emma Tallulah Behn. Gudstjenesten begynte klokken 12 og var ferdig en drøy time senere.

Deretter var det julebrunsj på Kongsseteren.

Kronprinsfamilien feirer i år jul med kronprinsesse Mette-Marits mor og søsken hjemme på Skaugum. De gikk til familiegudstjeneste i Asker kirke julaften.