Her er aprilfinalistene

Opp-ned-frokost: Nøtteliten forsyner seg av meisebollene som tilbys på Ringebufjellet en aprilmorgen. Foto: Kristin M. Kolbu

Opp-ned-frokost: Nøtteliten forsyner seg av meisebollene som tilbys på Ringebufjellet en aprilmorgen. Foto: Kristin M. Kolbu

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er de ti finalistene du kan stemme på.

DEL

LILLEHAMMER: April er over og vinneren av «lesernes aprilbilder» skal kåres. GD har sammen med leserne valgt ut ti flotte finalister som kjemper om heder og ære og 10 Flax-lodd i postkassa.

Lesernes fotobidrag i april har vist tydelige vårtegn. Her er det blant annet masse vårblomster, trekkfugler på veg hjem, sommerfugler og humler som tror på en ny sommer, snøsmelting og grønne gresstrå.

Hele 1.715 fotografier er merket #gdbilder og har deltatt i konkurransen denne måneden.

Slik gjør du

For å stemme på din favoritt må du se gjennom alle de ti finalebildene i bildeserien under og krysse av i avstemningsboksen. Du kan bare stemme på ett bilde.

Vinneren offentliggjøres neste uke, og blir presentert med navn og bilde og vinnerfoto både på nett og i papiravisa. Så stem i veg!

Laster avstemning...

Se årskavalkaden: Året 2015 i #gdbilder

Ny konkurranse i gang

Har du et bilde du vil dele med GDs lesere, men rakk du ikke delta i april? Eller har du aldri bidratt før? Det er enkelt å delta i konkurransen. Det eneste du må gjøre er å merke bildet ditt #gdbilder i sosiale medier.

Artikkeltags