VINSTRA: I august var 2.366 fotobidrag merket #gdbilder og deltok i konkurransen om å bli beste leserbilde for august. Nå har folk stemt på de ti finalebildene GDs jury har valgt ut, og det ble Lise Slettmoen Walle som stakk av med seieren av "Lesernes augustbilder".

- Artig å vinne

- Så artig at folk har stemt på meg, sier en glad vinner på telefon fra Vinstra.

Lise Slettmoen Walle er opprinnelig fra Moelv i Ringsaker, men har bodd på Vinstra i 30 år. Hun er gift og har to voksne døtre.

- Fotografering er en hobby. Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, men det tok av da jeg startet med Instagram for tre år siden, forteller Walle, som knipser både med mobil og kamera.

 

Fikk 33 prosent av stemmene

Vinnerbildet av den vakre solnedgangen over Årvillingen på Kvamsfjellet ble tatt med mobilen.

- Vi gikk en rundtur fra Sødorp-fjellet og bort til Kvam. Så så vi at det ble en fin solnedgang, forteller Walle.

Walle er glad i å gå tur i fjell og mark, både som trening og rekreasjon.

 

- Det er artig at jeg fikk så mange stemmer. Jeg må få takke alle som har stemt på meg, sier hobbyfotografen, som er mest glad i å ta naturbilder.

I vår gikk hun på fotokurs i fotoklubben Linselusa på Vinstra, der hun også er blitt medlem.

 

Under ser du alle augustbidragene:

 

September-konkurransen er i gang

Hver måned kårer vi månedens bilde, og konkurransen for september er allerede i gang. Merk bildene dine #gdbilder på Instagram, eller last dem opp direkte i bildeserien på GD.no, og delta du også.

 

Ti Flaxlodd til vinneren

Hver måned sender vi ti Flaxlodd og en overraskelse i posten til den som får flest stemmer, det er derfor en fordel om du har navnet ditt i bildeteksten eller på Instagram-kontoen din, slik at vi får tak i deg.

Les også

Her er vinnerbildet for juli