Overvåkingsbilder skal hjelpe politiet etter gravemaskintyveriet

ÅSTED: Hos Ramirent i Lillehammer ble tre gravemaskiner stjålet natt til tirsdag 4. september.

ÅSTED: Hos Ramirent i Lillehammer ble tre gravemaskiner stjålet natt til tirsdag 4. september. Foto:

Politiet i Lillehammer vet foreløpig ikke mer om hvor de tre gravemaskinene som ble stjålet fra Ramirent tirsdag har tatt vegen.

DEL

LILLEHAMMER: Da ansatte ved Ramirent i Lillehammer kom på jobb tirsdag, oppdaget de at en port var brutt opp og at tre gravemaskiner i forskjellige størrelser var borttatt fra stedet.

Politiet opplyste til GD tirsdag morgen at tyveriet hadde skjedd mellom klokka 20 mandag og klokka 07 tirsdag. Nå er tidspunktet snevret inn til mellom midnatt og klokka 06 den morgenen.

Les også: Tre gravemaskiner stjålet på Lillehammer

– Vi er veldig interessert i opplysninger om større kjøretøy i området ved Hovemovegen mellom midnatt og klokka seks. Det skal være et kjøretøy av en viss størrelse for å frakte bort tre gravemaskiner, selv om den minste av dem ikke er veldig stor, forteller etterforskningsleder Bjørn Bjørnstad i Lillehammer-politiet.

De jobber for fullt med å granske overvåkingsvideoer i området rundt åstedet. Bjørnstad forteller at dette er et tyveri av store verdier, uten at han kan sette tall på hvor mye.

– Vi går gjennom videomateriell, men har ikke noe eksakt treff per nå. Vi har blant annet observasjon av et kjøretøy, og det er noe som er mer interessant enn andre ting. Jeg kan ikke si noe om hvor mye materiell vi har innhentet, men vi går gjennom det overvåkingsmateriellet som finnes i området, sier Bjørnstad.

Politiet ønsker fortsatt tips i saken.

Artikkeltags