Politiet: – Saken vil bli etterforsket

Dagfinn Moen fikk nakkesleng, blødning i hodet og alvorlig hjernerystelse etter hendelsen.

Dagfinn Moen fikk nakkesleng, blødning i hodet og alvorlig hjernerystelse etter hendelsen.

Dagfinn Moen fra Furnes ble skadet etter en nesten-påkjørsel langs en veg ved Våsjøen forrige helg. Politiet bekrefter at de har mottatt en anmeldelse etter hendelsen.

DEL

Dagfinn Moen opplevde det slik at en fører kjørte uansvarlig fort da vedkommende møtte ham og familien langs vegen i mørket søndag for en uke siden.

– Da vi nærmet oss innkjøringen til hyttegrenda, hørte vi bak oss en bilmotor med høyt turtall. Jeg så lysene fra skinna på taket. Det så ut som bilen kom i stor fart. Jeg husker at jeg ropte "Hopp for faen" eller "Løp for faen" til Merete og jentene. Hunden ble veldig skremt og dro så hardt i båndet jeg hadde rundt håndleddet at jeg ble stupte over ende. Da slo jeg hodet hardt bakken og besvimte. Husker ikke mer før jeg våknet på sykehuset i Lillehammer, forteller 45-åringen.

Dagfinns kone, Merethe Figenschau, sikret seg bilens registreringsnummer og førerens identitet. Hun anmeldte forholdet på Ringsaker lensmannskontor.

Etterforskningsleder Bjørn Bjørnstad ved politiet i Innlandet bekrefter at anmeldelsen er mottatt.

– Saken blir nok sendt til oss på Lillehammer. Så vil saken bli etterforsket ved at vi avhører sjåføren. Deretter blir det opp til påtalejurist å avgjøre om det har skjedd noe straffbart, sier Bjørnstad.

Artikkeltags