Obduksjonsrapport gir ingen svar etter campingdødsfall i Oppland

Her ved den gamle brua til Vasetdansen er det rasteplass med offentlig toalett. Det var her ekteparet ble funnet omkommet i campingvogna.

Her ved den gamle brua til Vasetdansen er det rasteplass med offentlig toalett. Det var her ekteparet ble funnet omkommet i campingvogna. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke noe svar på hva som er dødsårsaken til et par i 70-årene som ble funnet døde i en campingvogn i Nord-Aurdal mandag.

– Det er ingenting som tyder på at paret har vært utsatt for noen kriminell handling og det er ikke noe tegn til ytre skade på personene, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Paret, som kommer fra Hedmark, ble meldt savnet av sin nærmeste familie mandag. De hadde da ikke gitt lyd fra seg siden torsdag i forrige uke.

Politiet i Valdres fant bilen og campingvogna på en side vei til fylkesvei 51 ved elva Tisleia i Nord-Aurdal sent mandag ettermiddag.

Politiet opplyser at de avventer ytterligere prøver fra Folkehelseinstituttet for å få klarhet i dødsårsaken. Saken etterforskes som en ulykke.

Artikkeltags