Gå til sidens hovedinnhold

Tor Arne (67) røk ut av 71 grader nord

Artikkelen er over 5 år gammel

Tidenes eldste 71 grader nord-deltaker, Tor Arne Ingvoldstad fra Lillehammer ble merket i sesongstart-episoden sist mandag. Mandag kveld måtte han ut i en utslagskonkurranse for å sikre videre deltakelse i serien. Det gikk ikke i hans favør.

Se videoklipp nederst i saken

– Noen eventyr er lange, andre er korte, sa Tor Arne Ingvoldstad (67) fra Lillehammer, da han ble slått ut i mandagens duell i beste sendetid på TV Norge.

Les også: Tor Arne fra Lillehammer er tidenes eldste deltaker i 71 grader nord

Med fjellski og pulk på Hovden

Kveldens konkurranse foregår på Hovden, hvor deltakerne skal ta seg fram to mil på fjellski med fullpakket pulk før de skal tilbringe natten under åpen himmel. Etappen bød på tunge motbakker, utfordrende utforkjøringer og et kappløp inntil det siste.

Lag Lindesnes og Ingvoldstad vant etappen som gikk over to mil med fjellski og pulk på Hovden, men måtte likevel ut i en duell mot en person fra lag Nordkapp, siden han tapte en utslagskonkurranse i første episode, og var merket. Han kunne nok tenkt seg en mer fysisk konkurranse en pølseskjæring ...

– Laget mitt vant, og heldigvis bidro jeg mye til det. Fjellski og pulk, da er jeg i mitt ess, forteller Ingvoldstad.

Røk på pølsekutting

Det ble en fin tur i strålende vær og med overnatting under åpen himmel, før pølseskjæringen felte den spreke pensjonisten.

– At det ble en slik konkurranse er tilfeldigheter. De skal lage godt TV også. Jeg håper jeg kom ut av det på en noenlunde ordentlig måte. Jeg vil ikke kalle det bittert, men ville gjerne vært med på fjellklatring og andre ting jeg ikke bruker å gjøre. Det er det som er mest synd. Konkurransen i seg selv tok jeg ikke så veldig alvorlig, sier lillehamringen, som gleder seg til å følge serien utover høsten og finne ut hvem som vinner.

– Jeg aner ingenting om hvem som står igjen på Nordkapp. 

 

71 grader nord

Norsk reality-TV-serie som har vært på lufta siden 1999.

Deltakerne tar seg fra Lindesnes til Nordkapp i fysisk og psykisk krevende etapper.

Deltakerne slås ut eller stemmes hjem én etter én og vinneren får en bil og en større pengesum.