Sundli-samboer etter TV-amming: – Jeg ammer hvor jeg vil, når jeg vil

Artikkelen er over 2 år gammel

Lillehamring Morten Sundlis samboer Jørgine Massa Vasstrand mener amming er naturlig, og skjønner ikke hvorfor hennes direktesendte amming denne uka skapte diskusjoner.

DEL

LILLEHAMMER: Denne uken besøkte lillehamring Morten Sundli og samboeren Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, TV 2-programmet «God Morgen, Norge!» for å snakke om sin nye tilværelse etter at de fikk lille Milano.

– Det var en stor opplevelse å være med på fødselen. Jeg er stolt av Jørgine i ettertid, sa Sundli blant annet på programmet.

Noen minutter ut i sendingen begynte Milano å gråte. Løsningen var å gi babyen mat.

«Jeg brettet ikke akkurat fram brystet og satt der og blottet meg, men matet ham så diskré som mulig. Ikke fordi jeg skammer meg over puppene mine, for selv om de ikke er mer enn matstasjon for oss ammende, så har jeg ikke behov for å vise dem fram mer enn nødvendig. Derfor ble jeg overrasket da vår ganske naturlige lille seanse skapte så mye blest. Jeg var faktisk ikke klar over at offentlig amming i det hele tatt var noe man diskuterte. Trodde det var en het debatt for 20 år siden, men ikke nå vel? I 2018?», skriver Massa Vasstrand på bloggen sin etter at programmet ble sendt.

«JEG AMMER HVOR JEG VIL, NÅR JEG VIL og det syntes jeg virkelig alle andre burde også!», skriver hun.

I bloggen skriver hun også at hun gjerne deler ut en ørefik til dem som prøver å si at det ikke er OK med mammaer som mater barna sine i offentligheten.

Artikkeltags