6200 var i mørke etter strømbrudd i Lillehammer

Her er området som er strømløst fredag morgen.

Her er området som er strømløst fredag morgen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Strømmen er nå tilbake hos nesten alle etter at det var mørkt hos 6211 av Eidsivas kunder på Lillehammer fredag morgen.

DEL

GD har fått flere telefoner om strømbrudd i Lillehammer fredag i 07.30-tiden. Telefonene kom både fra nordre og søre bydel. Det virker som om strømmen var borte en kort stund hos mange, men det var fortsatt 1500 husstander som var uten strøm klokken 08.15. 19 husstander i området rundt Gudbrandsdalsvegen var fortsatt berørt klokken 09.00. 09.15 skal alle ha fått strømmen tilbake. Det var imidlertid mørkt i tunnelene i Lillehammer klokken 09.30.

- Totalt 6211 kunder var uten strøm fredag morgen. Årsaken var en teknisk feil, en kabelfeil hos oss. Vi fikk koblet om nettet slik at gradvis flere kunder fikk tilbake strømmen. Vi beklager de ulempene dette har ført til for kundene på morgenkvisten. Det er fremdeles 19 husstander som er uten strøm, og vi jobber for at de skal få ut tilbake strømmen så fort som mulig, sier Ragnhild Abrante, fagansvarlig for kommunikasjon hos Eidsiva,

Her kan du selv følge pågånde strømbrudd.

- Dette ble meldt inn 07.40 og folk er der akkurat nå for å finne ut av dette. Det er så ferskt at vi ikke vet årsaken ennå, men det har vært sterk vind, så mest sannsynlig er det noe som har falt ned på noen linjer. Vi vet at det per nå er 1438 personer som er berørt på Lillehammer. Når jeg zoomer inn på kartet så er det er Fåberg og et større område på Lillehammer som er berørt, sa kundebehandler Monica Sæter hos Eidsiva Energi da GD ringte klokken 8.

Artikkeltags