Takkes for innsatsen med hederspris

Uselvisk: Maria Stiegler og Håkon Nettum har lagt ned en stor innsats, blant annet i barnekoret Pepper. Foto: Sverre Asbjørnsen

Uselvisk: Maria Stiegler og Håkon Nettum har lagt ned en stor innsats, blant annet i barnekoret Pepper. Foto: Sverre Asbjørnsen

Artikkelen er over 2 år gammel

I år etter år har de "rørt og berørt, og vist grenseløs innsats og iver".

DEL

Søre Ål menighet hedret denne uken ekteparet Maria Stiegler og Håkon Nettum med hedersprisen for 2016. Ekteparet som er bosatt med familie på Lillehammer fikk pris for at de i en årrekke har bidratt i menigheten og i byen for øvrig. Nettum har sittet åtte år i menighetsrådet, hvorav to år som leder. Stiegler som kompetent og inspirerende dirigent og korleder for barnekoret Pepper. Det har vært korarbeidet i Pepper som særlig har vært deres arena, "onsdag etter onsdag, år etter år". De har hatt opptredener "som rører og berører" både i kirken og i byen for øvrig, der Nettum har stilt med band og utstyr. Stiegler har vært motoren i prosjektet gjennom en årrekke, og jevnt og trutt dratt koret ut av kirkerommet. Blant annet til konsert under DølaJazz de siste årene.

Nå takkes paret på Facebook av de mange som har fått gleden av deres innsats.

"Dette synes jeg verden må få vite, flotte, dyktige, kjære Maria og Håkon: Hederspris for frivillig innsats i søre ål menighet. Dette var så inderlig fortjent. Jeg er så stolt av dere, gode venner", skrev diakon Marianne Torp Træthaug på Facebook og la ut bilder av paret og diplomen. Innlegget har fått mange likes, gratulasjoner og lovord til paret.

– Stolt, rørt og ydmyk, men aller mest veldig glad for å få være en del av en flott, inkluderende, positiv og inspirerende menighet, sier Stiegler i et svar på Facebook.

Artikkeltags