Ambulansepersonell skulle hjelpe mann – og ble angrepet

Ambulansen kom først for å hjelpe mannen - men det endte med at mannen tok turen til Hamar sammen med politiet. Der måtte han overnatte i fyllearresten.

Ambulansen kom først for å hjelpe mannen - men det endte med at mannen tok turen til Hamar sammen med politiet. Der måtte han overnatte i fyllearresten. Foto:

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Natt til søndag ble det tilkalt ambulanse til sentrum av Lillehammer. Grunnen var en mann som utenfor et utested framstod som såpass sjuk at det var ønskelig med medisinsk hjelp.

Da ambulansen kom til stedet litt over klokken 01.00 kviknet mannen plutselig til og gikk til angrep på helsepersonellet.

Det medførte ingen skader på ambulansepersonellet. Politiet så kom og tok hånd om mannen. En rask helsesjekk på stedet konkluderte med at mannen var frisk nok til å bli med på en biltur til Hamar. Der ventet overnatting i fyllearresten.

- Det er alvorlig når helsepersonell blir angrepet på denne måten. Sannsynligvis må denne personen vente seg et oppgjør med rettsvesenet i etterkant, sier operasjonsleder Marianne Brun ved Innlandet politidistrikt.

Artikkeltags