Gymsalen på Vargstad videregående skole på Lillehammer var stappfull da kjole- og draktelevene i tredjeklasse og design- og tekstilelevene viste fram hva de har jobbet med det siste skoleåret.

SE MER: Se bilder fra elevenes motevisning

Ikke bare elevene selv gikk modeller med sikkerhet og høyt hevet hode, de hadde til og med fått med seg kunder til å gå.

Voksne damer som har fått sydd antrekk av Vargstad-elevene og som var tøffe nok til å gå på catwalken.

Elever fra alle linjene på hele skolen hadde bidratt til tirsdagens visning, med alt ifra bygging og rigging av catwalk, dekorasjon, lyd- og lys, brudebukett og scenografi.

Skolen gjør dette hvert år, men nå er det elevene som gjør alt selv, og det blir større og litt proffere for hver gang.

Denne gangen var tema vinter, og istapper, snølykter, hvitt og glitter preget kulissene.

– Sist gang vi hadde dette arrangementet var på juleavslutningen. Da var det litt adrenalin, og mange var litt spente, forståelig nok. Det skal litt motivasjonsarbeid til for å tørre å vise seg fram på denne måten foran medelever. For det er litt skummelt. Men denne gangen var vi mer laid-back, forteller primus motor Solvår Austlid (18) fra Tretten, elev på kjole- og draktlinja i tredjeklasse.

Hun har erfaring som modell for lillehammerjenta Ingrid Flesjø på Esmods avslutningsvisninger, og for Austlid har årene på Vargstad vært utrolig lærerike og nyttige.