Mann (35) alvorlig skadet

Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

11 personer ble brakt til sykehuset etter en frontkollisjon på E6 søndag, en person er alvorlig skadd. Det er svært glatt på vegene nå.

DEL

I alt elleve personer ble brakt til sykehus etter den voldsomme frontkollisjonen der to personbiler var involvert.

Alvorlige hodeskader

Sjåføren av den ene bilen, en 35 år gammel mann, fikk alvorlige hodeskader i ulykken. I går kveld var mannen under intensivbehandling ved sykehuset i Lillehammer, men ifølge sykehuset er tilstanden hans stabil. Mannen ble fraktet til sykehus i luftambulanse. Ifølge politiet er bilen han kjørte hjemmehørende på Vinstra. Mannen hadde sju passasjerer med seg, deriblant fem barn. For disse skal det være snakk om lettere og moderate hodeskader og brudd- og ansiktsskader, opplyser sykehuset.

Glatte veger

I den andre bilen, hjemmehørende i Nord-Trøndelag, satt det tre personer. Disse pådro seg lettere skader i ulykken, som skjedde på E6 ved Rustberget om lag to kilometer nord for Vinstra i 15.30-tiden.

- Alle elleve ble sendt til sykehus, sier operasjonsleder Edmund Tofthagen i Gudbrandsdalen politidistrikt. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.36. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent, men ifølge folk på stedet var det svært glatt i området da ulykken skjedde. E6 var lenge stengt etter ulykken og det sto lange køer i begge retninger.

Flere ulykker

Det var vanskelige kjøreforhold flere steder i distriktet i går ettermiddag. Ved 14-tiden kolliderte to personbiler i Sorgendalstunellen i Lillehammer.

- Den ene bilen fikk skrens og skjenet over i motgående kjørefelt, sier operasjonsleder Edmund Tofthagen i Gudbrandsdal politidistrikt.

Begge bilene fikk store skader og den ene ble stående mot tunnelveggen, men ingen av de involverte ble skadet i sammenstøtet.

Les mer: To biler kolliderte i sorgendalstunnelen

Artikkeltags