Solgt for tre ganger prisantydning

SOLGT: Dette småbruket sør for Mesnali, ble solgt for 2,1 millioner kroner.

SOLGT: Dette småbruket sør for Mesnali, ble solgt for 2,1 millioner kroner. Foto:

DEL

RINGSAKER: Et småbruk seks kilometer sør for Mesnali sentrum i Nordre Ringsaker, ble torsdag solgt for 2,1 millioner kroner etter at 76 interessenter hadde satt seg på lista. Prisantydning var 750.000 kroner, melder Ringsaker Blad.

MANGE BYGNINGER: På veg inn mot tunet.

MANGE BYGNINGER: På veg inn mot tunet. Foto:

Kjøperne er brødrene Sondre og Lage Li Hauger. Begge bor i Oslo, men er sønner av Camilla Li og Kristoffer Hauger. Eplene faller gjerne nær stammen. I dette tilfellet blir de værende inntil treet. Småbruket er nemlig naboeiendom til foreldrenes gardsbruk, best kjent som hjemsted for Mesna Islandshest-Senter og Mesnabakken Pensjonat. Det er også her Birkebeinerspelet foregår.

SETT BEDRE DAGER: To av uthusene.

SETT BEDRE DAGER: To av uthusene. Foto:

Til GD uttaler de nye eierne av småbruket at de ønsker å videreutvikle eiendommen og få til en helhet rundt det foreldrene har bygget opp igjennom mange år.

– Vi har ikke bestemt om vi skal rive en eller flere av bygningene. Uansett kommer det ikke til å skje så mye på denne siden av årsskiftet, sier Lage Li Hauger. Han jobber som prosjektleder i et byggefirma og er med på å starte et sted som heter Pakkhuset i sentrum av Oslo.

Sondre jobber i et selskap som driver med utleie av kontorer blant annet.

ANONYMT: Grinda like ved vegen på østsiden av Sør-Mesna. Over hundre meter lenger nede ligger småbruket.

ANONYMT: Grinda like ved vegen på østsiden av Sør-Mesna. Over hundre meter lenger nede ligger småbruket. Foto:

Åpningsbudet lå under prisantydning. Ifølge mekleren, som Ringsaker Blad snakket med, mente enkelte at bruket ikke var verdt mer enn snaut halvparten av prisantydningen.

Bygningsmassen er ikke all verden. Kjøperne ser imidlertid store muligheter i selve eiendommen, nettopp fordi den grenser til foreldrenes eiendom.

Artikkeltags