Mistenkelig dødsfall, sier politiet

ÅSTEDSGRANSKER: Politiet satte inn betydelige mannskaper etter at meldingen kom om en død kvinne torsdag ettermiddag. Det er åstedsgransker Espen Eide som går ut av bilen med ryggsekk.

ÅSTEDSGRANSKER: Politiet satte inn betydelige mannskaper etter at meldingen kom om en død kvinne torsdag ettermiddag. Det er åstedsgransker Espen Eide som går ut av bilen med ryggsekk. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Politiet i Lillehammer arbeidet torsdag ettermiddag og utover kvelden med det som politiet betegner som et et "mistenkelig dødsfall". Ei kvinne i 60-årene ble funnet død i eget hjem sør i byen.

DEL

Det var AMK som fikk meldingen ved 15-tiden torsdag, som fortalte at ei kvinne var død i sitt eget hjem. Ambulansen dro til stedet i all hast, og varslet deretter politiet om funnet av kvinnen.

- Så lenge dødsårsaken ikke er klarlagt, og vi ikke har konkludert, betegner vi saken som «mistenkelig dødsfall ut fra omstendighetene», sier politiets operasjonsleder, Jørgen Berg til gd.no

Han sier at kvinnens mann er tatt inn til avhør, men at han ikke har vært villig til å la seg avhøre. Det kan derfor bli snakk om et formelt avhør i løpet av kvelden.

- Vi har åstedsgransker på stedet. Vi avventer disse undersøkelsene og et mulig avhør av mannen, før vi kan si noe mer. På nåværende tidspunkt kan vi ikke si at det er begått noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet, sier operasjonslederen.

Kvinnen vil bli obdusert, trolig ved Rettsmedisinsk institutt.

Artikkeltags